Back to School Picnic

2017. október 10.

Meseszép napsütésben, megközelítőleg 140 család részvételével újabb nagyszerű élményben volt részünk a BGC “Back to School Picnic” keretein belül. Nyílt, játékos eseményünket másodszorra rendeztük meg és idén újra bebizonyosodott, hogy az UTE sportpályája kiváló helyet biztosít szabadtéri sportos, játékos programjainknak.

 

 

Legnagyobb örömünkre újra találkozhattunk rengeteg régi ismerőssel, ovisainkkal, iskolásainkkal és családjaikkal. Az újonnan érkezők pedig megismerkedhettek velünk, pedagógusainkkal és azzal a szemlélettel, amivel az angol nyelv elsajátítását igyekszünk megvalósítani. Akik ellátogattak egész délelőttös programunkra, részt vehettek apa-fia focimeccsen, röplabda bajnokságon, illetve futóversenyen is. A kisebbek számára légvárakkal és lufikkal, valamint finomságokkal készültünk.

 

 

Külön köszönet a MetLife Lifechanger program önkénteseinek, hogy a hozzánk ellátogató gyerekeknek és szüleiknek elhozták élményvárosukat és interaktív gazdálkodj játékosan programjukat. Örülünk, hogy idén is ilyen sokan velünk játszottak, reméljük, hogy jövőre újra találkozunk!

Elindult a tanév a SzemerébenHalloween – rémisztően jó buli az iskolában
BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
  • 4+4 éves kidolgozott program
  • angol anyanyelvű lektorok
  • pozitív, támogató környezet
  • központban a jókedv
  • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

Budapest: +36-70-418-4519
Győr: +36-70-20-838-94
Pomáz: +36-30-520-4921
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink