Dúcz Erzsébet

  • Dúcz Erzsébet
   Intézményi koordinátor/ESL specialist

   Dúcz Erzsébet

   Intézményi koordinátor/ESL specialist

   Első angol szavamat ötévesen tanultam meg az óvodában, és máig emlékszem az érzésre, ami megérintett az idegen nyelv első szavaival. Azóta hordom magamban az idegennyelv tanulás iránti szenvedélyt. Az egyetemi angol irodalom tanulmányimat követően Írországban dolgoztam egy évet egy hajléktalanságban élő embereket segítő projektben, ezután két évet töltöttem Berlinben ösztöndíjasként kulturális programszervezőként.

   Nyelvtanári diplomám megszerzése után a Berlinben végeztem el a Cambridge CELTA módszertani képzést. A köztes években különböző típusú iskolákban tanítottam angol nyelvet, dolgoztam vidéki kis nyelviskolában, céges környezetben és közoktatási intézményben is. Különböző szociális, kulturális és pedagógiai területeken széles körben tapasztaltam meg, mennyit ad az élményközpontú oktatás. Emiatt csatlakoztam a BGC-hez, ahol központi célkitűzés, hogy a nyelvelsajátítás öröm és ezt igyekszik átültetni a gyakorlatba.

   Munkámmal szeretném minél több gyerekhez eljuttatni az élményt, hogy egy készség megszerzése élményszerű folyamat, és ne csak nyelvet, de bármi más készséget is később az életükben tudjanak örömmel és motiváltan elsajátítani.