Online szülői tájékoztató

 • Ismerjen meg minket!

  Bemutatkozik a BGC kétnyelvű, általános iskolai programja! A BGC intenzív angol anyanyelvi programban a gyermekeket heti 20 órában, színes délutáni foglalkozások keretében anyanyelvi tanárok segítik a nyelvtanulásban.
  A járványügyi helyzet miatt idén nincs lehetőség a személyes találkozásra, ezért rendhagyó módon online tájékoztatót tartunk a leendő elsős szülők részére, hogy megismerhessék a BGC Angol Iskolai Program innovatív és a két tanítási nyelvű általános iskolák körében egyedülálló módszertanát.
   
  A 2020/2021-es tanítási évben online nyílt napot szervezünk:
   
  2021. április 8-án 17:00 órától
   
  A csatlakozáshoz szükséges link: https://us02web.zoom.us/j/3814668509
   
  Ha kérdése van, akkor a tamarabosnyak@bgcprogram.hu email címre tud írni nekünk. Köszönjük!
   
  Gyermeke most kezdi az első osztályt és szeretne jelentkezni a BGC 2021-ben induló kéttannyelvű osztályába? 
  Előzetes jelentkezésre is van már lehetőség, az adatlapunk  kitöltésével.

  Várjuk Önöket sok szeretettel,

  Bosnyák Tamara
  cégvezető

 • Online szülői tájékoztató

  Bemutató videóinkon keresztül szeretnénk valós képet adni a programunk iránt érdeklődő szülőknek, hogy mire is számíthatnak a BGC idegennyelvi programjában. Programok, események, nevelési módszerek, ismeret átadási technikák, amelyek a BGC teljes 8 éves programját felölelik. 

 • Ígynéz ki a Halloween ünnepe a BGC-ban! Rettegésben, szuper félelmetes jelmezekkel és igazi “trick or treat” cukorkagyűjtögetéssel telik ez a nap, amelynek a foglalkozásvezetők is lelkes résztvevői.

 • Madáretető készült a suli tankonyhájában a másodikosokkal és Jazzyvel, a foglalkozásvezetővel. A BGC tevékenységközpontú nevelésprogramjának alapja, hogy amiről tanulunk, azt a gyakorlatban is megmutatjuk a gyerekeknek.

 • Az egészséges életmódra nevelés az egyik alapértékünk, így a tankonyhában egészséges édesség, a gyerekek kedvenc muffinja készült cukormentes verzióban, sok sok gyümölccsel.

 • “Bemelegítés” a délutáni foglalkozásra. Éneklés és mozgás közben észrevétlenül ragadnak meg a gyerekben a szavak, kifejezések, így valóban élmény a tanulás! 

BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
 • 4+4 éves kidolgozott program
 • angol anyanyelvű lektorok
 • pozitív, támogató környezet
 • központban a jókedv
 • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

Budapest: +36-70-418-4519
Pomáz: +36-30-520-4921
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink