Búcsúzik az ELSŐ BGC-s osztály a Csatából!

2021. június 15.

Elballagott az iskola első BGC osztálya, amelyet a Boys and Girls Clubs of Hungaryvel indítottunk 8 évvel ezelőtt. 8 év tevékenységközpontú, anyanyelvi lektorokkal töltött angol nyelvi délutánt maguk mögött hagyva búcsúznak tőlünk.

Búcsúzik az ELSŐ BGC-s osztály a Csatából!

Májusban mind a 17 diákunk sikeres Euroexam próbavizsgát tett B1, B2 és C1 szinteken. Azok a diákjaink, akik 8 évet töltöttek aktívan a programban, remek eredményeket értek el B2 szinten, átlagosan 80%-on teljesítettek minden készségben.

Két végzősünk 100%-os beszédkészség vizsgát tett! Szinte mindenki maximális pontot kapott a kiejtés, folyékony beszéd, és kommunikációs készség szempontokra!

Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptak a független vizsgabizottságtól:

„Magabiztosan és természetesen beszélsz nagyon szép kiejtéssel.”

„Összességében nagyon biztos és jó teljesítményt nyújtottál a B2-es szinten. Igen jó folyékonysággal, gyorsan és természetesen beszélsz.”

Azok a diákok, akik a gimnáziumi felvételiken angolból szóbeliztek, hasonló visszajelzésekről számoltak be, és mindenkit felvettek kéttannyelvű gimnáziumba, aki oda jelentkezett.

A maga teljes természetességében beépült nyelvtudásuk mellett más kultúrák iránt fogékony, nyitott tinédzserek távoztak az iskolából, hogy immáron középiskolákban is bizonyítsák rátermettségüket.

Szívből kívánjuk, hogy ez a csatás-bgc-s szemléletmód tovább segítse majd őket a középiskolában is, és várjuk vissza őket, hogy meséljenek tapasztalataikról!

„Love the life you live. Live the life you love.”

Valentin nap a BGC-ben10 éves a BGC Angol Program
BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
  • 4+4 éves kidolgozott program
  • angol anyanyelvű lektorok
  • pozitív, támogató környezet
  • központban a jókedv
  • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-327-4476
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink