Budapest, 13. kerület

 • Gárdonyi Géza Általános Iskola

  BGC SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ A GÁRDONYIBAN!

  A nyílt napok már lezajlottak, de az alábbi ONLINE szülői fórumon várjuk szeretettel budapesti és vidéki partnerintézményünk iránt érdeklődő szülőket!

  A fórumon bemutatjuk a tevékenységközpontú nyelvelsajátítás módszertanát alkalmazó BGC Angol Iskolai Programot, kanadai kolléganőnk, Stephanie közreműködésével.

  Szintén szó esik majd a különböző partneriskolák helyi pedagógia programjáról és a magyar-angol kétnyelvű osztályokba történő jelentkezés menetéről.

  Időpont:

  2023. február 20. hétfő 17.00 óra
  https://us02web.zoom.us/j/3814668509

  A részvétel nem regisztrációhoz kötött.

   
  Ismerjük meg egymást!

  A sikeres együttműködés és az eredményes iskolaévek érdekében fontosnak érezzük, hogy a beiskolázást megelőzően kölcsönösen bemutatkozzunk egymásnak.

  A Programunk bemutatását szolgálják a honlapunkon, a Facebook és Instagram oldalainkon megosztott tartalmak, továbbá a személyes, illetve online tájékoztatók alkalmával átadott információk.

  Kérjük, hogy mielőtt jelentkeznek, tájékozódjanak a BGC Angol Iskolai Program által alkalmazott módszertanról, a megvalósítás részleteiről és a díjszabásról, valamint keressék fel partnerintézményünk honlapját is (www.gardonyi.bp13.hu), hogy megismerjék az intézmény oktatási programját, többet között a kétnyelvű osztályokban elérhető kiváló lehetőségeket (francia emelt szintű nyelvoktatás 2. évfolyamtól).

   

  A jelentkezés menete

  Általánosságban elmondható, hogy olyan gyermekek jelentkezését várjuk a kétnyelvű osztályokba, akik amellett, hogy iskolaérettek, szívesen játszanak csoportban, nyitottak és befogadóak az újra, valamint könnyen motiválhatóak, játékba hívhatóak. A jelentkezésnek nem feltétele az angol nyelv előzetes ismerete.

  A Gárdonyi Géza Általános Iskolában induló magyar-angol kétnyelvű osztályokba az alábbi módon tudnak jelentkezni:

  A jelentkezéseket a bgcgardonyi@bgcprogram.hu címre várjuk 2023. március 10-ig.

   
  Szerezzünk élményeket!

  A Gárdonyi Géza Általános Iskola által kínált “ISKOLAHÍVOGATÓ” programsorozatra várjuk leendő elsőseinket (A részvétel regisztrációhoz kötött: gardonyi13@gardonyi.bp13.hu).

  Időpontok:

  • Világbarangoló 2023.január 26-án csütörtökön 16.30-tól
  • Csodák Palotája – BGC Popcorn corner 2023.február 23-án csütörtökön 16.30-tól

  “Smart-Party” – 2023. március 29.

  A BGC magyar-angol kétnyelvű osztályba azok a gyermekek kérhetik felvételüket, akik a “Smart-Party”-n részt vettek.

  A “Smart-Party”-n való részvételi szándékát kérjük, jelezze 2023. március 10-ig a bgcgardonyi@bgcprogram.hu e-mail címen.
  Regisztrációkor kérjük adja meg gyermeke nevét, életkorát, lakcím szerinti körzetes iskolájának a nevét és a gondviselő elérhetőségét (email/telefonszám).

  A “Smart-Party”-t követően az iskolával közösen javaslatot teszünk, hogy pedagógiai szempontból melyik osztályt tartjuk a legmegfelelőbbnek partnerintézményünkben az Ön gyermeke számára.

  További információ a BGC Angol Iskolai Program központi számán kérhető: +36-70-4184-519.

   

  Beiratkozás

  2023. április első felében tájékoztatást kapnak arról, hogy javasoljuk-e a gyermekük számára, hogy a hivatalos beiratkozás napján a BGC magyar-angol kétnyelvű osztályba kérjék gyermekük felvételét.

  Beiratkozás várható időpontja: 2023. április 20-21. (a beiratkozás módjáról az intézmény honlapján találnak tájékoztatást.)

BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
 • 4+4 éves kidolgozott program
 • angol anyanyelvű lektorok
 • pozitív, támogató környezet
 • központban a jókedv
 • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink