Fót, Fáy

 • Fáy András Általános Iskola, Fót


  Ismerjük meg egymást!

  A sikeres együttműködés és az eredményes iskolaévek érdekében fontosnak érezzük, hogy a beiskolázást megelőzően kölcsönösen bemutatkozzunk egymásnak.

  A Programunk bemutatását szolgálják a honlapunkon, a Facebook és Instagram oldalainkon megosztott tartalmak, továbbá a személyes, illetve online tájékoztatók alkalmával átadott információk.

   
  BGC SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

  A bemutató foglalkozással egybekötött szülői fórumon bemutatjuk a tevékenységközpontú nyelvelsajátítás módszertanát alkalmazó BGC Angol Iskolai Programot a szakmai vezetők és anyanyelvi kollégák közreműködésével.
  Szó esik majd partneriskolánk helyi pedagógia programjáról és a magyar-angol kétnyelvű osztályokba történő jelentkezés menetéről.

  Találkozzunk mihamarabb!

  Feliratkozás nyílt napra

  Időpont:

  • 2023. november 28. kedd 15.30-tól-16.00-ig nyílt BGC klubfoglalkozás, 16.00-17.00 szülői tájékoztató
   (kérjük, hogy gyermek nélkül érkezzenek az érdeklődők)
  • 2024. január 31. szerda 15.30-tól-16.00-ig nyílt BGC klubfoglalkozás, 16.00-17.00 szülői tájékoztató
   (kérjük, hogy gyermek nélkül érkezzenek az érdeklődők)
  • 2024. március 05. kedd 15.30-tól-16.00-ig nyílt BGC klubfoglalkozás, 16.00-17.00 szülői tájékoztató
   (kérjük, hogy gyermek nélkül érkezzenek az érdeklődők)

   

  Jelentkezés a BGC magyar-angol kétnyelvű osztályba

  Kérjük, hogy mielőtt jelentkeznek, tájékozódjanak a BGC Angol Iskolai Program által alkalmazott módszertanról, a megvalósítás részleteiről és a díjszabásról, valamint keressék fel partnerintézményünk honlapját is (https://fot-fay.hu/wordpress/).

  Általánosságban elmondható, hogy olyan gyermekek jelentkezését várjuk a kétnyelvű osztályokba, akik amellett, hogy iskolaérettek, szívesen játszanak csoportban, nyitottak és befogadóak az újra, valamint könnyen motiválhatóak, játékba hívhatóak. A jelentkezésnek nem feltétele az angol nyelv előzetes ismerete.

  Az alábbi Google űrlap benyújtásával Önnek lehetősége van gyermekét előzetesen regisztrálnia a 2024. szeptemberében induló BGC kétnyelvű osztályba. (A hivatalos beiratkozás/felvétel menetéről és időpontjáról az intézmény honlapján találnak információt):

BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
 • 4+4 éves kidolgozott program
 • angol anyanyelvű lektorok
 • pozitív, támogató környezet
 • központban a jókedv
 • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-327-4476
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink