Fót, Fáy

 • A 2021/2022-es tanévben megrendezésre kerülő nyílt napokkal kapcsolatos részletek várhatóan október 21-től lesznek elérhetőek a honlapunkon.

  Új iskola csatlakozik a BGC családhoz!

  A 2021/2022-es tanévben intenzív angol kétnyelvű osztály indul a Fóti Fáy András Általános Iskolában, felmenő rendszerben. A gyerekek

  új iskola fót bgc

  délelőtt a hagyományos oktatási rendszer keretében tanulnak, a délutáni napközi idősávjában viszont színes foglalkozások keretében angol anyanyelvi foglalkozásvezetők segítik őket a nyelv elsajátításában, heti 20 órában.
  A BGC Angol Iskolai Program innovatív, és a két tanítási nyelvű általános iskolák körében egyedülálló módszertannal rendelkezik. A meglévő iskolai kereteket, vagyis a délelőtti tanítás menetét nem változtatja meg. Az angol foglalkozások játékosak, tevékenységközpontúak, a pozitív visszajelzésen alapulnak, és ami nagyon fontos: stresszmentesek. A 4+4 éves program végén B1/B2 kimenti szintű nyelvtudást érhetnek el a gyerekek. A BGC programja Európai Nyelvi Díjat nyert 2014-ben, amire büszkék vagyunk!
   
  A járványügyi helyzet miatt idén nem adódott lehetőség a személyes találkozásra, ezért rendhagyó módon online szülői tájékoztatókat tartunk a leendő elsős szülők részére.
   
  Amennyiben a Fóti Fáy András Ált. Iskola magyar-angol kétnyelvű osztályába szeretne gyermekével jelentkezni, töltse ki az alábbi ELŐZETES REGISZTRÁCIÓS LAPOT és küldje el az info@bgcprogram.hu, valamint az info@fot-fay.hu email címekre.
  Az e-mail tárgy mezőjébe az alábbit szíveskedjenek feltüntetni: BGC osztály Fóti Fáy regisztráció.
   
  További információkért kövesse a Facebook– és az Instagram oldalunkat is!
BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
 • 4+4 éves kidolgozott program
 • angol anyanyelvű lektorok
 • pozitív, támogató környezet
 • központban a jókedv
 • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink