Fót, Fáy

 • JELENTKEZÉS – SZÁNDÉKNYILATKOZAT
   

  Örülünk, hogy a Fóti Fáy András Általános Iskola magyar-angol kétnyelvű osztályába szeretne gyermekével jelentkezni! Az iskola a Fáy Iskola körzetén kívüli, valamint Fót vonzáskörzetében lakó gyermekek jelentkezését is tudja fogadni.BGC Fót

  Kérjük, jelezze jelentkezési szándékát az alábbi ELŐZETES REGISZTRÁCIÓS LAP kitöltésével, amelyet az info@bgcprogram.hu, valamint az info@fot-fay.hu email címekre kérünk megküldeni. Az e-mail tárgy mezőjébe fontos feltüntetnie: BGC osztály Fóti Fáy regisztráció.

  További információkért kövesse a Facebook– és az Instagram oldalunkat is!

   

  BGC SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

  Igazán sajnáljuk, hogy a járványügyi intézkedések szigorú betartása mellett sem látogatható partneriskolánk.

  A szűkösebb tájékozódási lehetőségek ellenére, mi nagyon pozitívan állunk hozzá a beiskolázási időszakhoz. A gyerekek magabiztos mosolyából és az elégedett szülők véleményeiből tudjuk, hogy online is meg lehet ismerni egy intézményt, lehet jó döntést hozni. Nyilván sokkal ideálisabb volna, ha körbesétálhatnának a családok az épületben és persze egymást megismerve a játszópajtásak is hamar egymásra találnának. Minden nehézség ellenére, mi azért igyekszünk a lehető legtöbbet megmutatni Önöknek!

  Az online szülői fórumon találkozhatnak a Program és az iskola vezetőjével, továbbá a szakmai csapat intézményi koordinátora, valamint tananyagfejlesztő kollégánk mellett anyanyelvi tanáraink is megszólítják az érdeklődőket.

  Találkozzunk mihamarabb!

BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
 • 4+4 éves kidolgozott program
 • angol anyanyelvű lektorok
 • pozitív, támogató környezet
 • központban a jókedv
 • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink