Az első fecske, avagy az első sikeres nyelvvizsgázóink

2021. január 26.

A BGC-ben igazán remekül indult a 2021-es év, hiszen rögtön az első héten kaptuk a jó hírt, miszerint két diákunk – Bora és Petra – sikeres, B2-es szintű, államilag elismert, középfokú Euroexam nyelvvizsgát tett. Fontos tudni, hogy a két lány az első BGC-s „próbálkozó”, hiszen ők az első végzős évfolyam a BGC kétnyelvű programjában. Nyelvvizsgára eleve csak 14. életévét betöltött tanuló jelentkezhet, amit szintén nem lehet még elmondani minden egyes tanulónkról.
Óriási sikernek könyveljük el, hiszen mi sem bizonyítja jobban Programunk sikerességét, mint egy ilyen szuper és kézzelfogható eredmény. A lányok – saját bevallásuk szerint – alig-alig fogtak nyelvkönyvet a kezükben, sosem „szótáraztak”, és néha már az is probléma számukra, hogy ne angolul gondolkozzanak. Szerencsére további célok is megfogalmazódtak a lányokban, meg sem állnak a felsőfokú nyelvvizsgáig!
Készítettünk velük egy interjút, amelyben a tapasztalataikat osztják meg velünk, és arra lelkesítik minden BGC-s társukat, hogy merjenek belevágni a nyelvvizsgába.

https://fb.watch/3eB4at_p4N/

Gratulálunk Bora és Petra! Csak így tovább.

Karácsonyi forgatag a BGC-benValentin nap a BGC-ben
BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
  • 4+4 éves kidolgozott program
  • angol anyanyelvű lektorok
  • pozitív, támogató környezet
  • központban a jókedv
  • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-327-4476
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink