Karácsonyi forgatag a BGC-ben

2021. január 26.

A hagyományos decemberi programok között természetesen nálunk is nagy szerepet kapott a karácsony ünnepe. Elérkezett hozzánk Santa, akinek csodaszép kézzel készített, kandallós sarkot alakítottak ki a BGC tanárai. Minden osztály és gyerekcsapat boldogan fotózkodott a piros ruhással. A vírushelyzetre való tekintettel sok-sok maszkos fotó is készült.

Az ünnepet egy kis forrócsokizással igyekeztük felejthetetlenné tenni, természetesen figyelve a tej és cukor érzékeny diákjainkra is, hogy ők se maradjanak ki a finomságokból. Az ünnepi lázban készültek ajtódíszek és minden osztály valamilyen dallal is kedveskedett a szülőknek, akik ugyan csak online, de meggyőződhettek róla, hogy milyen ügyesek a csemetéik.

Díszítettünk karácsonyi süteményeket, volt karácsonyi kézműveskedés és a negyedikesek még karácsonyi videó üzenetet is küldtek hiányzó osztálytársuknak. Rendkívüli az az összetartás, ami a BGC-s gyerekek között kialakult, igazi karácsonyi csoda. Mivel az élményt nehéz visszaadni, videónkban örökítettük meg a karácsonyi ünnepünket. Nézzétek csak!

https://fb.watch/3fG5xbqKHV/

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Félelmetesen jó Halloween a BGC-ban!Az első fecske, avagy az első sikeres nyelvvizsgázóink
BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
  • 4+4 éves kidolgozott program
  • angol anyanyelvű lektorok
  • pozitív, támogató környezet
  • központban a jókedv
  • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-327-4476
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink