Dunakeszi

 • Széchenyi István Általános Iskola, Dunakeszi

  Jelentkezés a BGC magyar-angol kétnyelvű osztályba

  A sikeres együttműködés és az eredményes iskolaévek érdekében fontosnak érezzük, hogy a beiskolázást megelőzően kölcsönösen bemutatkozzunk egymásnak.

  A Programunk bemutatását szolgálják a honlapunkon, a Facebook és Instagram oldalainkon megosztott tartalmak, továbbá a személyes, illetve online tájékoztatók alkalmával átadott információk.

  Kérjük, hogy mielőtt jelentkeznek, tájékozódjanak a BGC Angol Iskolai Program által alkalmazott módszertanról, a megvalósítás részleteiről és a díjszabásról, valamint keressék fel partnerintézményünk honlapját is (https://dunakeszi-szechenyi.hu).

  Általánosságban elmondható, hogy olyan gyermekek jelentkezését várjuk a kétnyelvű osztályokba, akik amellett, hogy iskolaérettek, szívesen játszanak csoportban, nyitottak és befogadóak az újra, valamint könnyen motiválhatóak, játékba hívhatóak. A jelentkezésnek nem feltétele az angol nyelv előzetes ismerete.

  Az alábbi dokumentumok benyújtásával (bgcdunakeszi@bgcprogram.hu) Önnek lehetősége van gyermekét előzetesen regisztrálnia a 2023. szeptemberében induló BGC kétnyelvű osztályba. (A hivatalos beiratkozás/felvétel menetéről és időpontjáról az intézmény honlapján találnak információt):


  BGC SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

  A szülői fórumon találkozhatnak a Program és az iskola vezetőjével, továbbá a szakmai csapat intézményi koordinátora, valamint tananyagfejlesztő kollégánk mellett anyanyelvi tanáraink is megszólítják az érdeklődőket.

  Találkozzunk mihamarabb!

  • 2022. november 22. kedd 15.30-tól-16.00- ig nyílt BGC klubfoglalkozás, 16.00-17.00 szülői tájékoztató (kérjük, hogy gyermek nélkül érkezzenek az érdeklődők)
BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
 • 4+4 éves kidolgozott program
 • angol anyanyelvű lektorok
 • pozitív, támogató környezet
 • központban a jókedv
 • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink