Dunakeszi

 • Széchenyi István Általános Iskola, Dunakeszi

  Jelentkezés a BGC magyar-angol kétnyelvű osztályba

  A sikeres együttműködés és az eredményes iskolaévek érdekében fontosnak érezzük, hogy a beiskolázást megelőzően kölcsönösen bemutatkozzunk egymásnak.

  A Programunk bemutatását szolgálják a honlapunkon, a Facebook és Instagram oldalainkon megosztott tartalmak, továbbá a személyes, illetve online tájékoztatók alkalmával átadott információk.

  Kérjük, hogy mielőtt jelentkeznek, tájékozódjanak a BGC Angol Iskolai Program által alkalmazott módszertanról, a megvalósítás részleteiről és a díjszabásról, valamint keressék fel partnerintézményünk honlapját is (https://dunakeszi-szechenyi.hu).

  Általánosságban elmondható, hogy olyan gyermekek jelentkezését várjuk a kétnyelvű osztályokba, akik amellett, hogy iskolaérettek, szívesen játszanak csoportban, nyitottak és befogadóak az újra, valamint könnyen motiválhatóak, játékba hívhatóak. A jelentkezésnek nem feltétele az angol nyelv előzetes ismerete.

  Az alábbi dokumentumok benyújtásával Önnek lehetősége van gyermekét előzetesen regisztrálnia a 2022. szeptemberében induló BGC kétnyelvű osztályba. (A hivatalos beiratkozás/felvétel menetéről és időpontjáról az intézmény honlapján találnak információt):

  Beküldési határidő: 2022. március 14. – bgcdunakeszi@bgcprogram.hu

  BGC SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

  Igazán sajnáljuk, hogy a járványügyi intézkedések szigorú betartása mellett sem látogatható partneriskolánk.

  A szűkösebb tájékozódási lehetőségek ellenére, mi nagyon pozitívan állunk hozzá a beiskolázási időszakhoz. A gyerekek magabiztos mosolyából és az elégedett szülők véleményeiből tudjuk, hogy online is meg lehet ismerni egy intézményt, lehet jó döntést hozni. Nyilván sokkal ideálisabb volna, ha körbesétálhatnának a családok az épületben és persze egymást megismerve a játszópajtásak is hamar egymásra találnának. Minden nehézség ellenére, mi azért igyekszünk a lehető legtöbbet megmutatni Önöknek!

  Az online szülői fórumon találkozhatnak a Program és az iskola vezetőjével, továbbá a szakmai csapat intézményi koordinátora, valamint tananyagfejlesztő kollégánk mellett anyanyelvi tanáraink is megszólítják az érdeklődőket.

  Találkozzunk mihamarabb!

  Online szülői tájékoztató
  2022. február 17. csütörtök 17.00 óra
  https://us02web.zoom.us/j/3814668509

  17.00 óra az intézmény bemutatása, tájékoztató az induló osztályokról
  17.30 -tól BGC Angol Napközi a Széchenyiben

  A szülői fórumon való részvétel regisztrációhoz kötött:
  februári esemény: https://forms.gle/Ro6uY3uyX3tkKX137

BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
 • 4+4 éves kidolgozott program
 • angol anyanyelvű lektorok
 • pozitív, támogató környezet
 • központban a jókedv
 • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink