Valentin nap a BGC-ben

2021. február 16.

Február 14-e Valentin-nap. Ennek a különleges alkalomnak a méltó megünneplésére minden évben egy egész hetet szenteltünk a BGC-ben.

Az eddigiekhez hasonlóan, idén is öt nap szólt a kedvességről, figyelmességről, az egymásra való odafigyelésről. Mindenféle kedves játékot, kézműveskedést szerveztünk a gyerekeknek és még egy különleges „fotózkodást” is sikerült belecsempészni a programunkba.

A hetet rögtön egy csodaszép Valentin-napi sarok kialakításával nyitottuk meg, lektoraink ismét nagyon kreatívok voltak, kézműves poszterek készültek és szívecske fújó fotópontot is létrehoztak. A BGC-s gyerekeket, családokat egy kis közös otthoni kreatívkodásra invitáltuk, ahol kézzel készített Valentin-napi szépségeket vártunk. Az alkotások az újrahasznosítás és a természetes anyagok felhasználásának jegyében készültek el. Minden osztályban titkos szavazással választották ki a gyerekek a két legszebb művet, amelyet aztán ki is állítottunk a Valentin-napi sarokban.

A hét zárásaként egy vicces becslő feladatot is kaptak a diákok. Egy óriási vödör szívecskés gumicukor járt körbe az osztályokban és azt a feladatot kapták a gyerekek, hogy tippeljék meg, hány szem cukor rejtőzik a bödönben. Ebben a vicces versenyben három gyerek is azonos számra, a 300-ra gondolt, amely majdnem telitalálatnak bizonyult. A jutalmat – a teljes vödör tartalmát – így természetesen igazságosan osztottuk el köztük. Óriási volt az öröm, ami nem is csoda a BGC-ben.

Az első fecske, avagy az első sikeres nyelvvizsgázóinkBúcsúzik az ELSŐ BGC-s osztály a Csatából!
BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
  • 4+4 éves kidolgozott program
  • angol anyanyelvű lektorok
  • pozitív, támogató környezet
  • központban a jókedv
  • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-327-4476
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink