Budapest, 3. kerület

 • III. Kerületi Bárczi Géza Általános Iskola

  Jelentkezés a BGC magyar-angol kétnyelvű osztályba

  A sikeres együttműködés és az eredményes iskolaévek érdekében fontosnak érezzük, hogy a beiskolázást megelőzően kölcsönösen bemutatkozzunk egymásnak.

  A Programunk bemutatását szolgálják a honlapunkon, a Facebook és Instagram oldalainkon megosztott tartalmak, továbbá a személyes, illetve online tájékoztatók alkalmával átadott információk.

  Kérjük, hogy mielőtt jelentkeznek, tájékozódjanak a BGC Angol Iskolai Program által alkalmazott módszertanról, a megvalósítás részleteiről és a díjszabásról, valamint keressék fel partnerintézményünk honlapját is (https://www.barczialtisk.hu).

  Általánosságban elmondható, hogy olyan gyermekek jelentkezését várjuk a kétnyelvű osztályokba, akik amellett, hogy iskolaérettek, szívesen játszanak csoportban, nyitottak és befogadóak az újra, valamint könnyen motiválhatóak, játékba hívhatóak. A jelentkezésnek nem feltétele az angol nyelv előzetes ismerete.

  Az alábbi dokumentumok benyújtásával Önnek lehetősége van gyermekét előzetesen regisztrálnia a 2022. szeptemberében induló BGC kétnyelvű osztályba. (A hivatalos beiratkozás/felvétel menetéről és időpontjáról az intézmény honlapján találnak információt):

  • Előzetes jelentkezési lap
  • Bemutatkozó levél (gyermek, család bemutatása, miért esett a választásuk a kiválasztott intézményre/osztályra)

  Beküldés: bgcobuda@bgcprogram.hu

  BGC SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

  Izgatottan várjuk az áprilist, hiszen ismét lehetőségünk nyílik a személyes találkozásra.

  Az érdeklődő szülőket és gyermekeiket ezúttal az iskola szervezésében megrendezésre kerülő nyílt napra várjuk, amely keretén belül bemutatkozik a BGC Angol Iskolai Program is.

  Időpont: 2022. április 07.

BGC Angol Iskolai Program
2014-ben Európai Nyelvi Díjat nyert programunk, a megszokott kéttannyelvű általános iskoláktól eltérően játékosan biztosítja a nyelvelsajátítás lehetőségét a gyerekek számára a teljesen kezdő szinttől egészen a nyelvvizsgára való felkészítésig.
 • 4+4 éves kidolgozott program
 • angol anyanyelvű lektorok
 • pozitív, támogató környezet
 • központban a jókedv
 • szótárfüzet, tesztek és számonkérés nélkül

Keressen minket!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben programunkkal kapcsolatban további információra van szüksége!

+36-70-418-4519
Kövessen minket Faceboookon is!
Legfrissebb híreink