Taróczy Gábor

  • Taróczy Gábor
   ügyvezető igazgató

   Taróczy Gábor

   ügyvezető igazgató

   Taróczy Gábor vagyok, a BGC program ügyvezető igazgatója, két okos és gyönyörű lány édesapja és egy büszke férj! Sportolói családból származok, a csapatsportok, csapatmunka, és a testi-lelki egészség mindig fontos szerepet töltött az életemben.

   Gyerekkorom nagy részét kétnyelvű és angol anyanyelvi környezetben töltöttem. Egy budapesti nemzetközi iskola elvégzése után a BSc-met Londonban, a Master of Commerce diplomámat pedig Sydney-ben szereztem meg egy ausztrál kormány által támogatott ösztöndíjjal.

   Szakmai pályafutásomat az újságírásban és a nonprofit szektorban kezdtem Magyarországon, majd 12 évet dolgoztam vezetői pozíciókban alapkezelőknél Genfben, Londonban és 2018 óta itthon, Budapesten.
   Saját gyermekeim inspiráltak arra, hogy változtassak a karrieremben, és jobban összpontosítsak a gyerekekre és a fejlődésükre. Úgy gondolom, hogy a kétnyelvű oktatás a legnagyobb ajándék, amit adhatunk nekik.

   Lenyűgözött a BGC csapata által az elmúlt 12 év során felépített program, és az a célom, hogy minél több gyermeknek adjunk lehetőséget arra, hogy nyelvelsajátításon keresztül angolul tanulhasson!
   Rövid óvodai munka után 2023 augusztusában csatlakoztam a céghez. Szeretettel várom a közös munkát a pedagógusainkkal, a társintézményeinkkel, a gyerekekkel és a szüleikkel!